Palvelut

Sosiaalinen media

Pidämme huolta sosiaalisen median kanavistasi, jotta sinulle jää aikaa ydinliiketoimintaasi. Avullamme yrityksesi on aktiivinen somessa ja julkaisut vastaavat yrityksesi imagoa. Teemme räätälöidyn sosiaalisen median markkinointisuunnitelman ja päivitämme tilejä suunnitelmallisesti. Pystymme myös tarvittaessa reagoimaan muuttuviin tilanteisiin ja saat viestisi välitettyä nopeasti.

Sähköposti-
markkinointi

Uutiskirjeet ovat yksi tehokkaimmista sähköisistä tavoista saada viestisi perille tai vaikka mainostaa tarjouksiasi. Huolellisesti toteutettu sähköpostimarkkinointi on erinomainen tapa tukea muuta mainontaa tai viestintää.

Sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinointi eli natiivimainonta on kaupallista sisältöä osana mediaympäristöä. Natiivimainonnan tarkoituksena on ylläpitää ja luoda asiakassuhteita sekä parantaa yrityksen tunnettuutta. Hyvä natiivimainonta luo tarpeita ja edesauttaa yrityksen tavoitteiden toteutumista ja tuloksellista toimintaa.

Taittopalvelut

Olemme kokeneita erilaisten taitettavien julkaisujen suunnittelussa ja toteuttamisessa. Hallitsemme lehtien ja esitteiden tuotannon kokonaisuudessaan ja voimme toimittaa lehden avaimet käteen -periaatteella. Halutessanne autamme myös pelkässä taitossa tai toimitustyössä.

Printti- ja digimainokset

Kymmenien vuosien kokemuksella mainostuotannosta toteutamme mainokset kaikkiin kanaviin kustannustehokkaasti tinkimättä ulkoasusta. Pidämme kiinni yrityksesi visuaalisesta ilmeestä ja luomme tarpeen mukaan uutta.

Graafinen suunnittelu

Graafista suunnittelua on kaikkialla. Ammattilaisen toteuttama visuaalinen ilme antaa ulkoasun viestille, jonka haluat välittää. Suunnittelemme ja toteutamme projektit aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Tuotamme grafiikkaa kaikkiin yrityksen tarpeisiin logoista lähtien.

Valo- ja videokuvaus

Hyvän valokuvan tehoa ei voi korostaa tarpeeksi. Kauttamme saat ammattikuvaajat paikalle erilaisiin tarpeisiin tapahtumien dokumentoinnista mainos- ja tuotekuvauksiin. Lisäksi tuotamme videot kevyesti ja kustannustehokkaasti moneen tarpeeseen. Suunnittelu, kuvaus ja leikkaus nopeasti ja ketterästi. Voimme myös striimata tapahtumia ja lähettää niitä konsernimme suosituissa mediakanavissa.

Kiinnostuitko? Kysy tarjous!