Videotuotannot

Kanta-Hämeen Keskussairaala

Kanta-Hämeen Keskussairaala on Hämeenlinnassa toimiva keskussairaala, joka palvelee koko Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiriä. Toteutimme Kantiksen eri osastoille rekrytointivideoita, joiden avulla tavoittaa parhaat tekijät helpommin ja nopeammin.

Janakkalan kunta

Toteutimme Janakkalan kunnalle kolmen videon sarjan kunnan rekrytointiprosessien tueksi. Videoiden tavoitteena oli välittää positiivista työnantajamielikuvaa ja näyttää työn luonteita itse tekijöiden ja ammattilaisten kautta. 

Iloranta

Iloranta on Hauholla sijaitseva koko perheen lomakeidas. Toteutimme heille sisältömarkkinointikampanjan Hämeen
Sanomiin sekä sosiaalisen median kampanjan Facebookiin ja Instagramiin. 
Kampanjan tavoitteena oli kasvattaa Ilorannan
paikallista tunnettavuutta sekä tuoda esille talven aktiviteetteja.

Betoniukko

Betoniukko on hämeenlinnalainen perheyritys, joka on yksi Suomen tunnetuimmista betonilattia-urakoitsijoista. Toteutimme heille videoita sosiaaliseen mediaan ja markkinoinnin tueksi. 

Oikeus Oppia

Toteutimme Oikeus Oppia-hankkeelle usean videon sarjan esittämään hankkeen myötä tehtyä
 työtä Kanta-Hämeen eri kouluissa. 

Kauppakeskus Goodman

Olemme tehneet yhteistyötä Hämeenlinnassa sijaitsevan Kauppakeskus Goodmanin kanssa vuodesta 2020. Ylläpidämme Kauppakeskus Goodmanin sosiaalisen median kanavia (Facebook ja Instagram, sisällöntuotanto ja mainonta) ja lisäksi vastaamme Goodmanin kampanjamateriaalien suunnittelusta ja toteuttamisesta eri kanaviin.

Olemme tuottaneet Goodmanille videoita erilaisiin kampanjoihin. Videoita on tehty niin kevytkalustolla sosiaaliseen mediaan, kuin isommalla kalustolla mm. MTV:n spottimainontaan. 

Kauppakeskus Like

Olemme tehneet yhteistyötä Tampereella sijaitsevan Kauppakeskus Liken kanssa vuodesta 2020.

Ylläpidämme Kauppakeskus Liken sosiaalisen median kanavia (Facebook ja Instagram, sisällöntuotanto ja mainonta) ja lisäksi vastaamme Liken kampanjamateriaalien suunnittelusta ja toteuttamisesta eri kanaviin.